tisdag, april 24, 2007

Chill in Negril



moin!

Vill bara ploppa in och saga att allt ar bra med oss. Efter att ha spenderat en vecka pa jamaica borjar man fa ett hum om stallet och hur allting fungerar. Hittade ett super internet stalle som ett tyskt par just oppnat narmare vart. Kan ni tanka er att vi har hittade nagra bekanta fran Coolangatta . Massa aussin och engelsman yrar omkring har pa de karibiska oarna eftersom Cricketen ar i fullgang. Varlden ar liten.


Har ar helt otroligt hett, over 40 grader i skuggan, pust. Lunchtid ar det dessutom svart att hitta skugga eftersom solen ar rakt ovanfor en.


Negril drar mycket musikanter och artister. Pa kvallarna fylls den 7 km langa stranden av livemusik: allt fran jazz till pop och reggae. (Vet int om vi vill hora "three little birds" efter den har resan!) Sa ja, vi har ju jammat till reggae runt en brasa pa stranden, najs!

Vi bytte stalle. Fick en battre deal pa Fun Holiday Beach Resort, som tur var, eftersom forra stallet var smatt obehagligt. Men med det nya stallet kom TV, POOL, JACUZZI, A/C (behovdes verkligen!!), STOORA SANGAR, WOW! Sa om nagon soker efter oss hittar man oss djuptforsjunkna i vara romaner i jacuzzin...liite Semester! ;)

Aven om vi forsokt denya det sa ar det, BARA 10 DAGAR KVAR!!! shit! (Ja just ja, anlander den 5 maj 2008.......hahaaaa!....2007 tillbaka till underbara, harliga, trogna och smamysiga Finland..Helsingfors-Vanda kl 17.15..) ^*^$*^#&^(^%&$#^$^& !!!

Nu ska vi boka in oss pa en segeltur, solnedgangs tur till Rick's Cafe, snorkling och sant. Solnedgangen har ar nagot stort och farggrant (wow!), den ar helt otrolig!

Kram fran oss!
J&L




2 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå vilka ljuvliga bilder!! Ser ut som ett potenitellt honeymoon resemål måste jag säga :)
Oj va tiden går snabbt! Ni är ju snart hemma igen, va kul de ska bli!! Sen har vi ju J heeela sommaren på oss att sitta å skvallra här på V :)
Njut av sista tiden
Kram

Anonym sa...

hej vännen,

är smått avundsjuk på era resmål, har själv suttit och svettats på biblioteket och på arbetsintervjuer. många vuxenpoäng har det nog blivit! men idag blir det flyg tillbaka till zürich för att hälsa på alla där i en vecka, så det har lönat sig att slita lite :) kommer hem den sjunde då du precis också kommit hem, så finns väl till hands då kulturschocken kommer :) ha det superbra de sista dagarna och flyg säkert! stor kram!! laura