torsdag, januari 18, 2007

Put another shrimp on the BBQ!!!!

hej pa er!

vi har det bra!

De sista dagarna pa Bali gick hur snabbt som helst. Nastan lite for snabbt. Bali ar ett stalle man sa latt blir fotjust i och har svart att lamna. Vi gjorde inte sa mycket annat an bara njot sondag-tisdag och sa hejda at stallen och manniskor.

Pa tisdag besokte vi ett Spa som in finska matt skulle ha varit 7-stjarnigt. 4 timmar lag vi raklanga och blev ompysslade med allt fran bodyscrub till massage till manikyr till harbottenmassage. Galet galet. Vi har aldrig kant oss sa rena och frascha som vi gjorde efter det.
Sedan at vi en stor seafoodavskedsmiddag med vara kompisar. snyft snyft.

Flygresan till Perth gick bra, vi kom dit mitt i natten och overraskades av ett stycke kyligare luft. Brrrr....
Lite underligt att vara i ett vasterlandskt land igen...men oj sa gott kaffet smakade!! :)
Vantade i 4 timmar pa flyget till Sydney och val pa planet borjade vi inse att vi lamnat Bali for att komma till det land vi vantat mest pa. Australien!! :)

Visste ni att de serverar glassstrutar at alla till efterrat pa Qantas inrikesflyg :). Lite fiilis att alla i flyget satt och mumsade pa sina glassar.

Sa har sitter vi nu. Pa ett backpacker stalle vid Kings Cross i Sydney. :) Vi kom hit igar pa eftermiddagen och spenderade resten av dagen och kvallen med att strova ner genom Hyde park och tradgardarna till havet for att se operan och bron. Pa vagen sag vi ocksa nagra museum, en katedral och en massa manniskor som sportade. Fint fint.
Sedan stupade vi bokstavligen i sang och sov i tolv timmar..vada trotta!?

Idag borjade vi dagen med att kopa morgonmalspicknick fran en supermarket. Sedan tog vi bussen till Bondibeach, en kand strand oster om Sydney, och lag dar hela dagen. Idag har det varit svalt men till imorgon har de lovat 36 grader och till helgen over 40. pust.

Nu har vi just kockat mat at oss pa hostellet. Mumsnudlar. Sedan blir det att krypa i sang. Imorgon skall vi dra vidare. Vart vet vi inte men det aterstar att se. Hogst antagligen till Manli, norr om Sydney.

STOR kram fran oss!

Ja och om nagon undrar sa ar det 9 h tidsskillnad hit.

Bildgalleriet ar uppladdat. www.flickr.com/photos/johannaochmalin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej små pepparkakor!! Va ni e bruna :) Här regnar de surprise.. Johanna ån är översvämmad, vet du där vi brukar äta lunch om vi sku sitta där nu sku vi ha benen i vattnet..humor! :) Annars som vanligt, jobbar å tränar, e nu päivystäjä..booring..Imorgon har Cami sin examensmiddag, skoj skoj :) Maila när du hinner. Kram

Anonym sa...

Hej, det verkar helt spännande fast så stort så stort! Skall på röda kors möte fredag-lördag till Esbo - och på söndag har jag födiskaffe på Arken.Hoppas det inte kommer för mycket folk...

Kram från mamma