tisdag, december 19, 2006

framme pa phi phi



hallaa alla!

efter att vi varit och ata pa sondagkvall rakade vi ga forbi ett stalle dar det spelades livemusik. stallet var fullsatt och fiilisen var suveran sa det slutade med att vi "moschade" natten lang :)..

pa mandag akte vi forst pa lite sightseeing runt bangkok med en tuk-tuk och fick antagligen avgasforgiftning..sedan blev det shopping pa mbk, eller vi kopte inget, say what!? liite konstiga vi e..men fore vi steg pa bussen hann vi strova omkring pa khaosan och hittade en massa fina sommarassesoarer.

bussresan..tog 16h indeed..med bortdomnade bakdelar anlande vi till phuket och kanslan forde oss genast ut till phi phi med bat..sa harligt att vara ute pa ett turkosblatthav i gassande solsken..

pa phi phi bokade vi genast in oss pa ett hotell mitt i byn, bytte om till bikini och sprang de 10 metrarna for att ta resans forsta dopp! :) josses amalia!
sedan var det dags for resans forsta ordentliga dusch...liite schaabster fiilis efter allt resande..:)

nu har vi varit och ata middag (ris med massa chili) och sitter har och mailar etc (malin gor bittert sin tyska utvardering)..sen tankte vi ga pa en cola och sen fa och tuti..

planen for imorgon ar lenkki pa stranden, sol och plask, utflykt till mayabeach och en lagun..

vi tankte stanna har i tva natter och sedan fortsatta till koh lanta..

puss och kram fran oss, saknar er!

joey&lin

(ps. och for er som undrar..sa joo..vi hade inte tillrackligt stark solkram pa havet idag, sa bilder pa oss far vanta ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kram ! Ingen sol här inte - bara slask. Sitter här och vänder papper så mycket jag bara hinner och har alla julförberedelserna i luften förutom laxen som jag for till torget och köpte på morgonen. Skall försöka hinna ut i dag o skaffa julgran med Sofia för p-a kommer först på fredag.

M-a

Anonym sa...

Vad härligt det låter flickor!!!! Passa på nu då ni har chansen. Inte bucket helt varje dag men nog en och annan pedikyr och ordentlig knådning och knaxning av hela kroppen. Kopp kun kaa eller hur det nu va och en riktit God Jul och ett inte-allt-för-snöigt-Nyår!!

Krams, Knyrs