söndag, december 17, 2006

yrsel i bangkok, khaosan road

hej alla!

nu e vi antligen har! :)

somniga och yra landade vi i ett 28 gradigt bangkok tvatiden idag och tog en taxi till khaosan road for att forsoka hitta hostellet vi bokat tidigare (vissa av er vet ju hur det tankte ga med den bokningen ;). Hostellet ar annars riktigt mysigt bara man ignorerar vissa sma detaljer angende dammlager, myror etc..;)
vi drog pa oss kjolarna och flipetifloppsen och tog en taxi till Chatuchak market for att shoppa lite billigt stuff. Dar fanns en massa bade nodvandigt och mindre nodvandigt..det blev helt for jobbigt sa det sluta med att vi akte darifran med varsin farsk ananas..:)
efter det har vi yrat omkring har pa khaosan med alla andra backpackare, atit lite pad thai och bara njutit av att vara har..
nu ska vi frascha upp oss lite och sedan blir det middag pa nagot kiva stalle..
programmet imorgon bestar av shopping pa mbk, en battur pa floden, allman yrsel och kl 18 far var buss till phuket..det blir harliga 16 h sightseeing och sittande......

kramar fran oss

joey&lin

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen. Kul att höra att ni kommit fram! e ju såå avis när ja kan föreställa mig hur härligt det är där..jag vill oxå shoppa på MBK!! Köp int hela centret bara, de händer ju så lätt :0)

ha de bra
kram

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Kram från mamis och hälsningar från Lofsdal och skogen. Sofia plockade trattkantareller. Och soppan var lika god som vanligt. Mycket folk hade de bjudit i år. Satte in 300 e på ditt konto och så försöker jag hinna följa med hur det töms ...

M-a

Anonym sa...

Nu har snön kommit ! Vackert och vitt men den lär hålla bara en dag.

I kväll skall vi avfira kollegan Maja Anckar/HF som går i pension i februari.Det blir på nyrenoverade Humanisticum 18-21 ca, dv sjag hoppas alla går hem då.

Allt julbestyr helt i luften utom 60 julkort som jag gjorde i går kväll.

Mitt förra medd gick tydligen dubbelt för jag visste inte riktigt hur det här fungerar ..
Det är så med nya teknike n.

Kram Mamis