tisdag, januari 02, 2007

Ett lyckat nyar pa Bali

gott nytt ar!

Halsningar fran ett underbart Bali. :)

Bussresan fran Kuala Lumpur var ingen hit. Den tog bara 4 timmar men det resulterade i att vi maste vanta i 4 timmar pa nasta buss pa en maccen i en stad nara gransen till singapore. Klockan 8 pa morgonen bar det av igen. En liten overraskning vantade oss nar vi kom till gransen. Sant kaos med tusen bussar, bilar och mopeder. Alla hade samma mal att hinna till nyarfirandet i singapore.


Val framme och inne i Singapore hittade vi ett funkyt stalle pa Orchard Road dar vi at ett salladsmorgonmal medan staden vaknade till liv. Efter att ha inspekterat KL:s lyxshoppingkultur bestamde vi oss for att utforska Singapores cafekultur. Bada lika utmattade hittade vi oss varsin skon fatolj pa StarringBucce och slog upp pocketboken. Dar satt vi sedan i x-antal timmar tills det var dags att ta sig till flygfaltet.

Aldrig har vi utforskat ett flygfalt sa val som detta :) . Vi besokte lakare (Johannas ogoninflamation), handlade frukter pa supermarketen, skickade post, at pa maccen, efterratt pa ett bageri, uppfrashning pa toaletten och gratis fotmassage av Big Foot. Som ni ser var det ganska underhallande bade for oss och for andra. :)

Flygresan gick bra men var lite bumpig. Tropiska stormar var pa G som vi markte nar vi kom fram, eftersom det osregna och blaste hart.

Hotellet vi bokat via natet ar underbart!!! Ett riktigt djungelspahotell mitt i Kuta. STORA skona baddade sangar, tv, egen terass, kylskap, varmvatten, pool, including breakfast,stadning varje dag, AC; sa fint har vi aldrig bott for en sa liten slant!! :)


Nyarsafton. Vi vaknade tidigt och satt lange vid poolen och njot av morgonmalet. Det var helt galet att bara fa frossa i sig av alla godsaker som fanns framdukade. Det var mulet och vi trotta sa vi tog chansen att fa sova ut riktigt ordentligt fore nyarfirandet sa vi krop ner och sov som sma bebisar anda till klockan fem!? :)
Vart nyarsfirande gick ut pa att vi forst hade superfiilis pa var terass, sedan gick vi ut pa stan och foljde med folkmassan ner till stranden for att se pa fyrverkerierna. oj oj sant kaos det var, men ett roligt sadant. med tutorna i ena hande och varann i den andra tog vi emot det nya aret. :) men manga andra vasterlanningar sag vi inte till pa gatorna. Sedan fortsatte firandet och dansandet in pa smatimmarna pa ett stalle som var byggt som ett stort skepp. kul kul. traffade en massa roliga typer. :)

Nyarsdagen. Vi vaknade, at morgonmal, fortsatte sovandet. Vaknade igen klockan sju, at middag, sag pa film och gick och sova. Det stormade och regnade hart hela dagen, t om en palm utanfor vart rum hade blast omkull. Senare pa kvallen sag vi nyheter om planet som hade crashat. usch usch.

idag har det varit soligt igen!! :) Vi borjade dagen med att sola vid hotellpoolen och sedan bar det av till stranden som ar ljuvlig!! en massa surfare overallt, stoora vagor och superfiilis med bob marley spelandes i bakgrunden. Ett riktigt surfparadis! :) We like. I like. You like?



Nar solen borjade ga ner verkade det som varendaste en kotte samlades pa stranden. Tydligen sa varje dag.

jeps, till nast blir det film pa hotellrummet, det regnar igen. Vi har tagit det ganska lugnt for att Malin har urgelgurgel i magen, not nice, men ar pa battringsvagen.

Kom ihag att halla era nyarsloften och skot om er!

kram kram.

joey&lin

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej små pepparkakor :) Vad härligt ni verkar ha det..man blir ju bara liiite avis då man ser Era bilder..Tänk om ni sku få va här i +5 å snöblandat regn, jej :) Not to much nytt att berätta..Nyårsfirandet gick bra, men tror bestämt att ja berättat det redan..Första dan på jobbet ida..as usual..Börjar känna mig som en stammis här på er blogg.. har just kollat OC..Å nu smurfar ja på nätet..Anyway ha de bra. Kram

Anonym sa...

Hej,

Layouten på hur och var man skall svara har helt ändrat på min pc. Kanske Ni kan läsa den "rätt"

Bali verkar ju att vara just så fint som det sägs - med undantag av regnet. Bra att inte bara ha sol heller....


Här har året börjat i lugn ordning, med presidentens nyårstal mm och nu ärvardagen här.

Sofia återvände i går från Stockholm - utan telefon och med mindre pengar, som sagt, men annars nöhd med sitt Stockholm-besök!

Ha bra och var försiktiga (på och) med havet.

p-a t-e

johanna och malin sa...

tack for att ni orkar svara och kommentera! det at sa kiva att hora vad som hander hemma och fa feedback pa vad vi skriver. kram!