fredag, december 29, 2006

Kuala Lumpur - en stad av glitter och fnitter

Hejpsulisvej!

Vi har lite extra tid pa oss innan bussen till singapore startar. Vi kom till Kuala Lumpur tidigt imorse och fick sova nagra extra timmar pa ett hostell brevid busstationen. sa skont!

saaa nordigt foto!

Var dag har vi spenderat som fina ladies pa olika lyxshoppingcentrum (prada, gucci, chanel..you know..:) Sen drog vi ner pa var alder efter att vi fatt varsin ballong och gick in pa toy city..jej :)!
har alltsa fjantat oss hela dagen runt omkring i kuala lumpur..for vem har sagt att man skulle maste vara sa allvarlig hela tiden...:)!
Vi har atit gotigottgott, bade glass (godaste kokosglassen ever!!) och curryhona och druckit cokis saklart. cokisgurgel..

Sen tappa vi bort oss med ,ballongerna, till ett elektronikkopcentrum och dar maste vi bara gora en gallup i olika mobiltelefonbutiker, med att fraga om forsaljarna visste varifran nokia kommer. och hor och hapna det visste de inte (forutom ett par)!! men nu vet dom....
ja och sen har vi tagit foton pa vara hander och mickey mouse hander och bruce willis fotter (och vara fotter saklart!) utanfor planet hollywood. visste ni att varldens storsta reklamaffisch pa Brad Pitt finns har i Kuala Lumpur? Om inte sa nu vet ni det och dessutom finns det dokumenterat! :)



Sen ska ni inte tro att vi inte sett nagra sevardheter for det har vi. Bade twin towers, den stora mosken och frihetsmonumentet. fint.

okej det har blev fjantigare an fjantigt! vi ska aka buss till singapore och spendera lordagen dar. Flyget till Bali

Det blidde inga foton nu heller eftersom natet har starv och nu har vi det med!!

hoppas ni har det bra!


kram och godnatt


4 kommentarer:

Anonym sa...

Bilderna hade kommit litet på sned! Hoppas det bara gäller bilderna.

Ta Er i tid till fältet i Singapore; ibland kan det vara ganska mycket trafik på ön!

Min management-group hade en gång kommit överens om att ifall vi kommer helskinnade genom "laman" så åker vi alla till Bali. Längre än till Kuala Lumpur och Singapore kom vi inte. Ni kommer tydligen till vardera.

Ha bra.

p-a t-e

Anonym sa...

Hej!

GOTT NYTT ÅR!

Önskar Malena och Niklas

Jag hörde att ni hade kommit till Bali nu, hur har nyårsfirandet gått? Vi skall just börja fira här i Bredvik, sitter och väntar på att våra gäster skall komma.

Kram!

Anonym sa...

Hej tjejer!! Gott Nytt År på er små pepparkakor :) (E bara liiite avis) Sitter nu hemma i Åbo vid datorn, home sweet home :) Vi kom ner igår kväll å sen full fart ti Eeva-Liisas 30 årsfest å tolvslaget skålade vi in på Börsen, perus :) Mycke folk där men int så himla många kända, tror Veritas dock var väl representerat där :) Ni ser ju ut att ha de super där borta, härligt väder å många upplevelser. Hoppas ni hade ett bra Nyår. kram!!

Anonym sa...

Värsta syskonfotot på er två :) Likadana kläder (nästan), ni e så söta i varje fall!