torsdag, februari 01, 2007

Surfers Paradise - its bettah down undah

tjenamoss!!


Oj oj..Sa har vi da inte hort av oss igen pa ett tag :(..forlat. men for att ratta till det sa kommer har en massa smatt och gott och alla bilder uppladdade! :)
Sedan vi senast skrev (over en vecka sedan) har vi hunnit med ratt mycket. Tiden i Byron bay gick hur fort som helst och vi trivdes som fiskar i vattnet (ordagrant alltsa, aldrig simmat sa mycket och hoppat i vagorna som dar!!).

Dagarna gick at till att besoka de manga stranderna, vandra upp till fyren i gassande solsken, sitta pa cafeer och prata strunt, sporta, laga god mat och shoppa(!). Det blev ratt mycket chillande med de andra (mest svenskar som det da inte ar nagon brist pa har :) som bodde pa vart hostell och andra vi traffade under veckan men det var saa kul! :) Aven om hostellet inte kanske var det basta och mest frascha sa hade det anda sin egen charm och stamningen pa stallet var toppen!
Det var lite snyft snyft att saga hejda att alla men resan bar vidare. De finska tjejerna skulle bo pa samma hostell som vi i Surfers. De svenska tjejerna skulle ocksa till Surfers men hade egen bil som de hade kopt och akte omkring med och sov i. Fiilis! :) Killarna skulle till Brisbane men vantade pa en kompis som fortfarande hade nagra dagar jobb kvar.


Pa mandag tog vi alltsa bussen till Surfers Paradise (tog 2h) och det ar har vi ar just nu! :) we like..:)

Men liiite det kandes som att komma fran byhalan till skyskrapastan!! lite landefiilis hade vi forsta kvallen nar vi strovade omkring, hapna over hur mycket manniskor och action det var! hjalp :)! Staden ar mycket vasterlandsk, det ar inget fel pa stallet men heller inget direkt speciellt! Har ar det stort och flott som galler jamfort med Byrons smatt och mysigt! :)


De forsta dagarna har har vi tagit det relativt lugnt. Byron yrseln och trottheten ligger fortfaranden pa... Hostellet vi bor pa ar saa ljuvligt. Vi bor i en stor lagenhet med typ 10 andra tjejer! Den e ljusrod :). Vi har ett eget rum vilket ar sa skont efter att ha bott med 10 andra hittills!


Mandag och tisdag kvall spenderade vi pa hostellet och sag en massa tv serier. Efter att ha varit utan tv i 45 dagar var det sa kul att se avsnitt av favoritserierna!! Precis som hemma kom det Desperate housewifes pa mandag:)!! Pa tisdag hade de dessutom movienight pa hostellet och riggade upp en stor filmduk over poolen och sa lag alla dar och sag pa film. :) Vi har ju inte heller kakat popcorn pa en tid sa vi tyckte det var dags for det ocksa..tror bestamt att vi overdrev det lite!! saltiga blev de ocksa!! :)



Igar var vi pa en Plan B pubrunda grej som rackte hela kvallen, det var en massa tavlingar och happenings och stuff..helt roligt. Vi kande oss kanske lite for gamla for att delta men det var helt okej att bara se pa! :) Och sa dansa vi med ett fat boy entertainment gang (pastod att de var na MTV stjarnor eller nagot..siisti :) humorkillar var de iallafall och bra pa att dansa.



Vi skall vara i Surfers till lordag. Kompisarna vi traffade pa Bali kommer hem pa veckoslutet och meningen ar att vi ska fa crasha hos dem en tid. De bor i Coolangatta som ligger 20 minuter harifran. Den basta surfen hittas dar :)!

Men mera om det nasta gang!

Ha det bra alla! Saknar er massor! skot om er!


kramisar



J&L


" Livin Large"




























Inga kommentarer: